Trại Hè Thiếu Nhi/ Zomerkamp – 24-30.07.2022 
Beste (aankomende) begeleiders,
 
Wij zijn op zoek naar gezellige begeleiders voor Trai
He 2022!!
 
Het is inmiddels al bijna drie jaar geleden sinds het
laatste zomerkamp. Na twee jaar covid zijn wij gepokt
en gemazeld in het omgaan met maatregelen. Ondanks
de onzekerheid rondom kamp en corona, is het bestuur
druk bezig met het organiseren van Trai He 2022 dat corona proof zal plaatsvinden.
 
Wij hebben hiervoor natuurlijk begeleiders nodig.
Het zomerkamp zal dit jaar plaatsvinden van 24 juli t/m 30 juli. Let op: begeleiders zijn één dag eerder aanwezig op zaterdag 23 juli.
 
Begeleidersweekend zal 14 & 15 mei plaatsvinden.
Tijdens dit weekend zullen wij meer informatie over zomerkamp geven, zullen de eerste voorbereidingen voor het zomerkamp door jullie gedaan worden en zal het super gezellig worden, omdat we weer eindelijk samen zijn. Zorg daarom ervoor dat jij deze dagen vrij bent en noteer het alvast in je agenda!
 
Heb je weer zin om na drie jaar de kinderen en tieners te begeleiden? Heb je weer zin om samen met je mede-begeleiders van zomerkamp een onvergetelijke week te maken? Ben jij behulpzaam en houd je van  gezelligheid?  Ben jij 19 jaar of ouder? Meld je dan aan door te mailen naar traihe.hoalan@gmail.com met je naam, leeftijd en telefoonnummer.
Aanmelden kan tot 1 mei 2022.
 
p.s.: Worst case scenario kan
zijn dat kamp niet doorgaat door strenge maatregelen vanuit de overheid (overmacht). Wij gaan hier niet vanuit en zullen er alles aan doen om kamp wel door te laten gaan.
Maar houd er wel rekening mee. Verdere informatie volgt nog over het zomerkamp en de nodige invulling ervan. Jullie worden hier op de hoogte gebracht zodra wij ook verder zijn in onze voorbereiding.
Liefs,
 
Het zomerkamp bestuur 2022
 
Ghi danh Trại Hè Thiếu Nhi 2022
 
Beste ouders,
Eindelijk is het weer zover. Trai He Hoa Lan is na twee jaar weer terug! Vanaf 7 maart kunt u uw kind inschrijven. Het zal dit jaar weer plaatsvinden op De
Wildwal in Lunteren van 24 juli t/m 30 juli.
 
Maatregelen omtrent COVID-19
Om de veiligheid van de kinderen, tieners en vrijwilligers te waarborgen, zullen wij tijdens kamp zorgen voor zo min mogelijk kruising met de buitenwereld. Verder hopen wij op medewerking van u, de ouders, zodat kamp veilig door kan gaan zonder een eventuele uitbraak. Wij verzoeken daarom uw kind
één dag voor aanvang van kamp te testen met een zelftest. Als uw kind positief test, vertrouwen wij erop dat u hem/haar thuis laat. Ook vragen wij u twee à
drie zelftesten mee te geven aan uw kind. Mocht uw kind tijdens het kamp klachten krijgen, zullen wij hem/haar testen. Is uw kind positief, dan moet u uw
kind ophalen en zal hij/zij thuis in isolatie gaan. Is uw kind negatief, dan mag hij/zij op kamp blijven.
 
Inschrijfkosten dit jaar is 160 euro per deelnemer waarvan 100 euro aanbetaling. De inschrijving is pas compleet als de aanbetaling is voldaan. Overige 60  euro gelieve met pin betalen op de dag van aankomst. Let op! Als uw kind vlak voor kamp of tijdens kamp positief test, bent u respectievelijk de aanbetaling of inschrijfkosten kwijt. Mocht de overheid rond die tijd maatregelen verder versoepelen of helemaal afschaffen, dan zullen wij ons beleid daaraan aanpassen.
 
Voorrang eerste communie en vormsel
Een ander maatregel is dat wij maximaal 100 deelnemers toelaten (60 kinderen en 40 tieners). Dat is aanzienlijk minder dan voorgaande jaren. Daarom geven wij voorrang aan kinderen die inschrijven voor eerste heilige communie en vormsel. Wij zijn tenslotte een gelovig zomerkamp. Ons hoofddoel is ervoor zorgen dat kinderen en tieners hun eerste heilige communie en vormsel kunnen behalen. Kinderen die onder de tussenklas vallen, komen op de reservelijst te staan (first come, first serve). Zij mogen mee als de maximale capaciteit van 60 kinderen niet bereikt is. Voor de kinderen die in de tussenklas komen, hoeft nog geen aanbetaling te worden voldaan. Als hij/zij mee mag, zal u uiterlijk 26 juni een bevestigingsmail ontvangen en kunt u beslissen de inschrijving wel of niet door te laten gaan. Gaat de inschrijving door, dan dient u ook de aanbetaling te voldoen.
 
 
Wij zijn niet blij met de maatregelen die wij moeten nemen, maar wij hopen op uw begrip. Na twee jaar geen kamp, willen wij alles eraan doen om dit jaar
kamp veilig door te laten gaan.
 
U kunt ons altijd mailen naar traihe.hoalan@gmail.com mocht u nog vragen hebben na het lezen van dit bericht.
 
Algemene informatie:
Locatie: de Wildwal in Lunteren
Datum: 24 juli t/m 30 juli
Inschrijfkosten: 160 euro per kind.
Inschrijven kan via de site www.traihe.giaoxuvietnam.nl tot 19 juni. De kinderen op de reservelijst zullen uiterlijk 26 juni horen of hij/zij mee mag op kamp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *