Vrijheid vier je samen

Ga met ons mee naar het bevrijdingsfestival in Wageningen en koppel meteen een heerlijk weekendje weg aan vast, midden op de Veluwe.
Aan de hand van interessante gastsprekers en workshops staat het weekend in het teken om elkaar te inspireren op het gebied van werk, privé en geloof. Uiteraard staan ontspanning en buitenactiviteiten in de natuur ook op het programma.

Als je tussen de 25 en 40 jaar bent, in bent voor gezelligheid, open staat voor nieuwe ideeën, van lekker eten houdt en het leven viert, dan is Inspiratie Weekend absoluut iets voor jou!

Het weekend vindt plaats op vrijdagmiddag 5 mei tot zondag 7 mei 2017. Aanmelden kan via inspiratieweekend@gmail.com en de kosten bedragen €80 per deelname inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen. Indien wenselijk, is het eventueel ook mogelijk om twee dagen deel te nemen op 6 en 7 mei voor €70 inclusief alle maaltijden en 1 overnachting.
Voor meer informatie over het programma, de gastsprekers en accomodatie gegevens verwijzen we jullie graag door naar https://www.facebook.com/events/214102299043683/. Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Geef je nu op via inspiratieweekend@gmail.com! Aanmelden kan tot 10 april 2017.
Groetjes,
Het organisatieteam

 

Matteüs 6:21 “Waar je schat is, daar zal ook je hart zijn.”